0722680270

Livrare si transport

Modalitate livrare produse


Pentru a nu va livra produse neconforme si pentru a verifica integritatea produselor de catre furnizorii nostri, suntem nevoiti sa desigilam absolut toate ambalajele produselor, la receptia acestora, deci toate produsele vor fi livrate catre dvs. desigilate.

Daca alegeti sa ridicati dvs. produsele va asteptam la sediul nostru din Bucuresti.

Livrarea prin curier, se face in aproximativ 24-48 ore cu Fan Courier, fara a fi necesar plata de km suplimentari. Livrarea se poate face oriunde in Romania in localitatile prezentate pe lista Fan Courier de pe site www.fancourier.ro

Dupa expedierea coletului, veti primi un e-mail cu numarul de aviz curier si valoarea totala a comenzii, cu transport inclus.

Timpul de onorare pentru o cerere comanda este de minim 3 ore si maxim 4 zile, dupa confirmarea telefonica.

Daca aveti nevoie urgent de reperele pe care le-ati comandat, va rugam sa ne comunicati telefonic acest lucru, pentru a grabi confirmarea si procesarea cererii de comanda.

DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE nu este inclusa in plata livrarii, indiferent de nr. colete trimise, de destinatie si de valoarea comenzii. La primirea comenzii trebuie sa solicitati curierului deschiderea coletului pentru a verifica daca produsele sunt cantitativ conform facturii si daca se prezinta in stare perfecta, fara a avea posibilitatea de a verifica technic, testa sau proba produsele. Orice reclamatie ulterioara privind cantitatea si starea produselor nu va fi luata in considertie.

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsele comandate nu sunt in stare perfecta si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, puteti refuza comanda, dar pentru acest lucru trebuie sa completati un proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii; procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ati optat pentru plata ramburs, puteti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ati achitat valoarea rambursului, dar obligatoriu in prezenta curierului.

Daca ati achitat comanda prin banca si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata va fi restituita in contul din care ati efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului sau coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu este conform dorintelor dvs. si doriti refuzarea lui, acest lucru implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

TAXA DE TRANSPORT STANDARD este de 30 Ron (1 Kg) pentru comenzi cu valoare de pana la 1499 Ron, TVA inclus, indiferent de nr. de colete trimise, de destinatie si de valoarea comenzii. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare de peste 1499 Ron, TVA inclus, indiferent de nr. de colete trimise si de destinatie dar nu mai mult de 10 Kg. Taxa de transport nu va fi calculata in cadrul comenzii dvs. si se va achita separat la curier.

Va multumim pentru alegerea site-ului nostru