Despre noi

Auto Jeep Srl a inceput activitatea in anul 2007 si ne mandrim ca putem oferi clientilor nostri produsele de care au nevoie. Atat in magazinul de desfacere cat si online, gasiti piese si accesorii Jeep originale si aftermarket, sortate in functie de modelul masinii, marca si anul de fabricatie . Magazinul online autojeep.ro este optimizat pentru o buna vizibilitate pe smartphone-uri si tablete, AutoJeep.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

Beneficii AutoJeep.ro

magazin piese si accesorii jeepVarietate: Cu siguranţă găseşti piesa căutată, fie ca este vorba despre piese de schimb şi accesorii pentru modelul tau de jeep, marca si an de fabricatie.

Uşurinţă: Pentru a-ţi uşura procesul de găsire a piesei căutate, am pus la dispozitia utilizatorilor un filtru de cautare in functie de marca, model, an fabricatie, categorie si subcategorie. Astfel ca a gasi produsul cautat devine usor, eliminand timpul pierdut de dumneavoastra cat si de noi in gasirea solutiei potrivite.

Pret bun: Venim in sprijinul clientilor nostril cu preturi bune pentru produsele noastre. Piese originale pentru autovehiculul dumneavoastra marca jeep, orice model.

Misiunea noastra

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a cumpara cat mai usor produse auto jeep, atat online cat si din magazin, pentru a va putea bucura din plin de masina dumneavoastra.

Avand o locatie fizica cat si un magazin online intuitive, va oferim posibilitatea de a economisi timpul dumneavoastra in mod cat mai placut, evitand alergatul de la un magazin la altul si evitand aglomeratiile din trafic.

In speranta ca v-am convins ca produsele noastre sunt de calitate iar preturile sunt pe masura asteptarilor dumneavoastra, va dorim o navigare cat mai placuta si utila pe site-ul nostru.

Cu respect,

Echipa Autojeep.ro