Vanzarile autoturismelor Jeep au crescut in ultima perioada, asadar Jeep Wrangler ramane unul din cele mai de success SUV-uri de pe piata.

Inceputul anului 2018 a relansat vanzarile Jeep Wrangler cu un nou model. Noua versiune a fost reproiectata de la baza, de la sasiu pana la sistemul de transmisie, pana la interiorul sau. Efortul a fost acela de a imbunatati cel mai eficient SUV din lumeadaugandu-i tehnica si tehnologie.

Daca in articolul “Comparatie intre Jeep Cherokee 2018 si Toyota Rav 4”puteam admite faptul ca sunt cele mai populare clase de autoturisme la ora actuala, Jeep Wrangler ramane unul din cele mai bune SUV-uri din domeniu.

Modelul Wrangler 2018 dispune de un sistem de transmisie mai performant, un spațiu interior sporit, o perfecționare mai bună și o funcționalitate îmbunătățită. Capacitățile off-road ale SUV-ului au fost, de asemenea, îmbunătățite, păstrându-se în același timp cu spiritul care la făcut pe Jeep Wrangler o pictogramă în primul rând.

motorizare jeep wrangler 2018 

Motorizare noua si transmisie

In 2018 Jeep Wrangler este alimentat fie de un motor V6 diesel de 3.0 litri (260 CP), si  de un turbocompresor de 4-cilindri de 2.0 litri (270 CP). Wrangler moștenește de la generația anterioară și motorul V6 Pentastar de 3.6 litri și 285 CP, îmbuntățit pentru noua generație.  Cumpărătorii care doresc un cuplu chiar mai mare pot aștepta până în 2019, când un motor EcoDiesel V6 de 3,0 litri va fi adăugat la meniul de transmisie Wrangler. Acest motor va oferi 260 de cai putere și cuplu de 442 lb-ft. Atât motorul V6 de 3,6 litri, cât și motorul diesel V6 de 3,0 litri sunt dotate standard cu tehnologia Motor Start Stop, oprind motorul când este oprit pentru un consum redus de combustibil. Un interior nou, spatiu si multa tehnologie O listă impresionantă de caracteristici opționale standard și opționale însoțește reproiectarea interioară a lui Wrangler. Butonul de pornire a motorului, controalele volanului pentru controlul audio, voce și croazieră, multiple porturi USB și iluminare cu LED-uri sunt toate caracteristicile standard care se simt transformante în interiorul precedent al lui Wrangler. Opțiunile variază de la scaunele din piele până la un ecran tactil Uconnect de 7 sau 8 inch cu Android Auto și Apple CarPlay. Există, de asemenea, un afișaj digital de 7 inch disponibil pentru clusterul de ecartament care oferă o varietate de informații despre sistemele de presiune audio, de navigație și de presiune în pneuri. 

wrangler SUV

Un SUV compact

Exista multe SUV-uri compacte cu un volum mare aflate la dispozitia consumatorilor cum sunt Toyota Rav 4, Ford Escape, Honda CR-V etc. Aceste modele nu se potrivesc cu capacitatile off-road ale lui Jeep Wrangler. Cu aceasta reproiectare Jeep a reusit sa isi mentina pozitia de lider pe piata SUV-urilor in intreaga lume.

Noul model Jeep Wrangler este produs in aceeasi fabrica americana din Toledo, Ohio si sunt asteptate in continuare vanzari record.