Suv-urile Compact sunt cele mai populare clase de  autoturisme la ora actuala. Suv-urile nu ofera numai confortul spatios din interior atat pentru pasageri cat si pentru depozitare, dimensiuea lor este ideala pentru un codus usor si placut. La clasa Compact cei doi mari concurenti sunt ToyotaRav4 si Jeep Cherokee, ambele avand atat asemanari dar si unele diferente.

Performanta motorului

Modelul Jeep Cherokee 2018 are un motor de 2.4 litri cu transmisie pe 9 trepte care poate furniza până la 184 cai putere, iar Toyota RAV4 este echipat cu un motor de 2.5 litri cu transmisie cu 6 trepte, care produce 176 de cai putere. În timp ce diferența de putere nu este mare, Cherokee produce mai mult cai putere decât RAV4. 

Jeep Cherokee este disponibil cu un sistem de tracțiune integrală și Toyota RAV4 este disponibil cu un sistem de tracțiune integrală. În timp ce ambele sisteme oferă un sprijin excelent pe gheață sau zăpadă. Ambele vehicule se comporta asemanator cand sunt conduse pe teren off-road. 

Marime

Modelul 2018 RAV4 și Jeep Cherokee sunt ambele SUV-uri compacte cu cinci pasageri și sunt aproape identice în ceea ce privește lungimea, lățimea și înălțimea. Cu toate acestea, cabina Jeep Cherokee oferă pasagerilor din spate o mult mai mult spațiu pentru picioare decât Toyota RAV4. Jeep Cherokee are o cameră de 40,3 centimetri de picioare pentru pasagerii din spate, iar Toyota RAV4 are 37,2 inchi, care este cu 3,1 centimetri mai puțin decât Cherokee-ul și care face o mare diferență pentru pasagerii înalți. 

Interior


Caracteristicile interioare ale Jeep Cherokee 2018 includ sistemul infotainment Uconnect cu afișaje color touch screen pentru a controla totul de la radio AM / FM, CD player și un slot pentru carduri SD, care permite redarea MP3-urilor, cu controale pentru a schimba muzica de la direcție roată pentru utilizare fără mâini. Puteți utiliza sistemul hands-free Bluetooth pentru a vă concentra atenția asupra conducerii în timp ce utilizați comanda vocală integrată pentru a efectua apeluri telefonice. Sistemul de navigație Entune pentru RAV4 include funcții de recunoaștere a vocii și navigație, inclusiv tehnologia Bluetooth și apeluri gratuite pentru mâini cu aproape orice smartphone.

Siguranta

Elementele de siguranță pentru ambele vehicule includ sisteme antiblocare cu 4 roți cu stabilitate și control al tracțiunii. Cu toate acestea, Jeep Cherokee include în caz de coliziune sistemul de răspuns sporit al accidentelor, care oprește motorul, deblochează fiecare ușă și reduce consumul de combustibil. Aceasta nu este o caracteristică cu Toyota RAV4.

Cumpara piese originale jeep, atata online cas si personal din magazinul nostru. Auto Jeep Srl a inceput activitatea in anul 2007 si ne mandrim ca putem oferi clientilor nostri produsele de care au nevoie. Atat in magazinul de desfacere cat si online, gasiti piese si accesorii Jeep originale si aftermarket, sortate in functie de modelul masinii, marca si anul de fabricatie . Magazinul online autojeep.ro este optimizat pentru o buna vizibilitate pe smartphone-uri si tablete, AutoJeep.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

Magazin Piese Auto Jeep

Auto Jeep Srl a inceput activitatea in anul 2007 si ne mandrim ca putem oferi clientilor nostri produsele de care au nevoie. Atat in magazinul de desfacere cat si online, gasiti piese si accesorii Jeep originale si aftermarket, sortate in functie de modelul masinii, marca si anul de fabricatie . Magazinul online auto-jeep.ro este optimizat pentru o buna vizibilitate pe smartphone-uri si tablete,  oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a cumpara cat mai usor produse auto jeep, atat online cat si din magazin, pentru a va putea bucura din plin de masina dumneavoastra.

Avand o locatie fizica cat si un magazin online intuitiv, va oferim posibilitatea de a economisi timpul dumneavoastra in mod cat mai placut, evitand alergatul de la un magazin la altul si evitand aglomeratiile din trafic.